Skip to main content

Fonden Clemens blev stiftet af Ken Heddinge i 2006. I dag består fonden af 5 socialpædagogiske opholds- anbringelsessteder:  Butterfly, Clemens, Clemens Gården, Bostedet Vejløvej. Clemens Dyssevej, Rønnede(aflastningstilbud: Weekend, ferie, plejefamilier)

 

De 5 opholds- anbringelsessteder er godkendt til at modtage 45 børn og unge i alderen 3 til 18 år med mulighed for forlængelse til det 23. år.

 

 

Fonden Clemens tilbyder kompetent, nærværende og omsorgsfuld behandling til børn og unge med psykiske og sociale forstyrrelser, som giver dem problemer med at skabe sociale relationer og knytte sig til andre mennesker. Vi arbejder målrettet på at skabe et tillidsforhold, der baserer sig på vores værdigrundlag: Anerkendelse, troværdighed, respekt og inddragelse.

Se vores værdigrundlag

Omsorg i hjemlige rammer

Alle vores afdelinger er placeret i omgivelser, som bedst muligt understøtter vores målgruppes vej til en god tilværelse. 4 af vores opholdssteder ligger midt i smukke, landlige omgivelser, hvor beboerne får glæde af såvel roen som de mange muligheder for aktiviteter i den friske luft.

Fonden Clemens har, som du kan se af beskrivelsen af vores afdelinger, valgt at have et enkelt opholdssted tæt på bylivet i Vordingborg, idet det er mest formålstjenligt i relation til målgruppens behov. Uanset placeringen lægger vi vægt på at give børnene og de unge nogle trygge, rare og hjemlige rammer med plads til alenetid eller samvær med hinanden og de kammerater og venner, de har lyst til at invitere med hjem.